Anna har ordet!

  • Det är med stor stolthet som jag har fått jobba med fantastiska människor och att ha etablerad kontakt med alla våra medlemmar.  Våra fina barn och ungdomar är fantastiska!
  • Hur vi byggt upp vårt varumärke genom en kompetent sponsoransvarig i Louise Jansson och att vi använt oss av tekniken med hemsida, Facebook och Equipe (tävlingsresultat) som en bra källa till att sprida information och kommunicera.
  • Våra tävlingsryttare som presterar enormt bra. Tänk våra ponnyhoppare som åker land och rike runt och presterar! Att vi har en egen Silver Malin i vår klubb är stort!
  • Våra tävlingar, hallå, de bästa av sitt slag och vilka funktionärer vi har!
  • Krubban med all ideell kraft där försäljningen har ökat med tanke på allt hembakat som kommer.
  • Den fina relation klubben har med Malin och Magnus Hamilton. De driver en fantastiskt fin ridskoleverksamhet och har en gedigen kompetens som jag har fått ta del av.
  • Vår kontroll över finanser, medlemsregister, avtal, vi har byggt upp en struktur i klubben som är magnifik. Vår analys över LOK-stödets komplexa regler. Mycket tack vare en eminent kassör i Eva Björsbo.
  • Sist men inte minst min nära vän Lotta.  Utan Lotta stannar klubben! Lotta är den ideella kraften personifierad, den tid hon lägger ner gör hon för er medlemmar är fantastisk.

Låt oss fortsätta vårt arbete att driva frågor på höjden och på bredden med politiker, kommun och förbund kring orättvisorna i sporten och bidragshanteringen. Vår styrka ligger i att vi är en gemensam klubb oavsett om vi rider på ridskola, är tävlingsryttare eller anhörig. 

Vi älskar hästar! Det är svårt att trolla men vi kan kämpa. Alla behövs och tillsammans så ska vi verka för att ridsporten är en lyxsport. För oss innebär lyx något naturligt, det handlar om att integrera människor oavsett funktionsnedsättning, etnisk bakgrund, kön eller ålder

Stort tack ifrån mig och varmt lycka till den nya styrelsen!

Anna

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.