Augustidressyren

Efter förberedelser med banbygge, fix till Krubban, planering av funktionärsschema med mera så var det dags att dra igång årets Augustidressyr. Från klubben så deltog Anna, Carro, Vanja, Magnus och Malin med fina ritter och placeringar. 

Tävlingarna inleddes på fredagen i strålande väder. I Krubban kunde tävlande, medföljande och funktionärer ladda batterierna med god fika och dryck. 

 

Det fina vädret från fredagen var som bortblåst under lördagens tävlingar då det var rejält blött och regnigt. Trots det usla vädret så var det många som kämpade på i vätan. 

 

På bilderna nedan syns Vanja och Ziggy samt Carro och Fiction under deras ritter. På den nedre raden får Carro och Malin priser för sina 1:a-placeringar. 

 

På vår Instagram finns fler bilder på de placerade och på Equipes hemsida finns resultaten från tävlingen.

Nästa tävling

Nästa tävling som klubben anordnar är Oktoberdressyren som går av stapeln den 10 oktober. Se till att boka in det datumet redan nu i kalendern. 

Grattis till OS-guldet i hoppning!

Samtidigt som tävlingarna pågick under lördagen så avgjordes även finalen i laghoppningen i OS i Tokyo. Riktigt spännande och vi var många som följde hur Sverige vann sitt första OS-guld i laghoppning sedan 1924 i Paris. För den som undrar så går nästa OS av stapeln 2024… i Paris. Förhoppningsvis får vi även då fira guldframgångar. 

Tack så mycket!

Slutligen vill vi rikta ett riktigt stort tack till alla funktionärer som bidrog till årets tävling – Ni är bäst!

Tack också till tävlingens sponsorer som bidrog till fina priser. Vill du veta mer om sponsorerna så finns information här.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.