Augustidressyren

Efter förberedelser med banbygge, fix till Krubban, planering av funktionärsschema med mera så var det dags att dra igång årets Augustidressyr. Från klubben så deltog Carro, Vanja, Magnus och Malin med fina ritter och placeringar.

Tävlingarna inleddes på fredagen i strålande väder. I Krubban kunde tävlande, publik och funktionärer ladda batterierna med god fika, mat och dryck.

Helgen bjöd på både regn, blåst och solsken. Första tävlingsdagen blev rejält regnig och blöt, lördagen blev blåsig och en regnskur drog in under eftermiddagen. Tävligen avslutades under bästa förutsättningar med soligt väder och uppehåll.

På bilderna nedan får våra hemmaryttare priser.

På vår Instagram och Facebook finns fler bilder på de placerade och på Equipes hemsida finns resultaten från tävlingen.

Nästa tävling

Nästa tävling som klubben anordnar är Septemberdressyren som går av stapeln den 25 september. Anmälan är öppen så passa på att gå in registrera din anmälan.

Tack så mycket!

Slutligen vill vi rikta ett riktigt stort tack till alla funktionärer som bidrog till årets tävling. Ni kämpade på riktigt bra trots regn och rusk – Ni är bäst!

Tack också till tävlingens sponsorer som bidrog till fina priser. Vill du veta mer om sponsorerna så finns information här.

Fotograf på plats under söndagen

Fotograf Pierre Andersson fanns på plats och tog bilder under tävlingarna på söndagen. Pierre kommer publicera samtliga bilder på sin hemsida (www.pandersson.nu) efter avslutad tävlingsdag.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.