Blågula rosetter för vårt division 2 lag!

I förklassen nollande Lousie på Finezza, för övrigt deras första start tillsammans, och Erika slutade på en plac 12e plats – Bravo!!
Sista omgången för laget är dels utomhus, denna gång hos Österåker på Lovisedals anläggning, och dels 5 cm högre -dvs 105/115.
I laget sedan startade Lousie som YR ryttare, därefter Matilda Johansson på Pegasus, Erika Hjerten på Obsession och Åsa Nilsson på Rozz J. Nu gäller det! Det var många ekipage som drog på sig fel i lagklassen, dels ställde vinden till det för många men det var nog även lite utomhusovana skulle jag tro. MEN – VRKs prima lag höll nerverna i styr! Vi slutade på enbart 4 fel i laget och det gav oss en solklar VINST utan omhoppning (2a plats hade 12 fel!)!! Det var 4 överlyckliga lagdeltagare som tog emot blågula rosetter!! Vad vi hamnade på i totalen är ännu inte upplagt på Stockholms Ridsportsförbunds hemsida – men det var iaf en rejäl upphämtning och en skön revansch!!
 
Jag vill tacka ALLA som har ställt upp i laget med både lång och kort varsel – Ni har varít och är superduktiga och har kämpat på bra!! Hoppas ni har haft lika kul som jag har haft, och nästa år kommer vi igen och visar vart skåpet ska stå!!
 
TUSEN TACK och vi ses snart igen på tävlingsbanorna!!!
Åsa Nilsson, en mycket stolt lagledare!!
 
(fotograf: Lousie Lundkvists prima hästskötare och det visar Louise Lundkvist – Finezza, Matilda Johansson-Pegasus, Erika Hjerten – Obsession samt Åsa Nilsson – Rozz J)

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.