Bullhjälpen, tv-bonde, sponsorer och fina ekipage

Årets tävling har 500 starter på 2 dagar. Vi gläds också att vår kända TV-bonde, Pär-Ola Nyström, kommer att starta på dagarna:-) och att vi har 15 hemmaryttare på plats. Bilden ovan visar en av våra hemmaryttare, Louise ”Lossan” Lundkvist. Följ tävlingen på Equipe, fr o m tisdag 26 juni ligger det preliminära startlistor där.

Det är tradition att vi har Barnens Handelsbod på besök på tävlingar – ett alltid lika välkommet inslag för våra yngsta besökare och deras föräldrar. Den populära grillmästaren är på plats och serverar god grillad lunch.

Sponsorer som bidrar med fina priser till de tävlande är bland andra Hööks, Horze, Agria, Fab Pads, Homemaid, Martha Ridwear, Fortis et liber, Coop Extra Vallentuna och Back on Track.

Som brukligt samlar vi också in pengar till ett välgörande ändamål och i år stödjer vi Milla och Bullhjälpen med att sälja pins för 20 kr. Milla gör ett fantastiskt arbete med att samla in pengar till behövande i Afrika. Sedan en tid tillbaka har Bullhjälpen startat ett projekt för att bygga ett eget ”Bullerbyn” i Bossangoa i Centralafrikanska republiken. Läs mer om Milla och Bullhjälpen

 

KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA ALLT OM RUNHOPPET

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.