Dags att söka träningsbidrag!

Ambitionsnivån bland våra medlemmar, ridskoleryttare såväl som privatryttare, är hög och de flesta rider för att utvecklas och bli bättre eller mer framgångsrika. Vallentuna Ridklubb arbetar engagerat för att stötta medlemmarna i sin utveckling. Detta gör vi bland annat genom ett årligt träningsbidrag på 500 kr till de ryttare som har tävlingsambitioner och som gör insatser för klubben under året.

För att kvalificera för tränings-/tävlingsbidrag ska du uppfylla följande kriterier:

  • Stå till förfogande för lagtävlan för Vallentuna Ridklubb.
  • Kunna redogöra för dina egna arbetsinsatser för klubben under året som varit

Ansökan och mer information hittar du här

 

Vallentuna Ridklubb har många duktiga ryttare och för att ge fler möjlighet att satsa på tävling, genomför vi nu en kraftsamling för att lyfta fram nya och förbättrade lag till Allsvenskan i dressyr och hoppning.

Ambitionen är att vi under 2012 ska ha minst ett nytt ungdomslag i Allsvenskans båda dicipliner. För att lyckas med den målsättningen har vi ansökt om bidrag från Idrottslyftet som skulle ge möjlighet till målinriktad träning för våra ungdomar om ansökan går igenom.

Mer information om hur du ansöker om att bli uttagen till denna satsning kommer längre fram då vi erhållit beslut från Idrottslyftet.

 

Om du har frågor, kontakta gärna Malin Isaksson (Träningsansvarig) på malin@vrk.nu.

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.