Det går bra nu!

Vi rapporterar löpande på vår Facebooksida-Vallentuna Ridklubb där ni också ser de fina individuella prestationer som gjort under långhelgen.

Gårdagens tävling på Gömmargården var Allsvenska div III häst. I laget red Rebecca Kaiser, Magnus Hamilton och Evelina Karlsson. I förklassen startade Amanda Pellnäs, Johanna Götze samt Magnus Hamilton. Det var Cyklamens första tävling och det var fantastiskt roligt att han placerade sig som nr 2. Amanda på sin fina Ginka Yngve placerade sig på en sjätte placering. Amanda var tillsammans med Anna Wass och Pernilla Qvist med i laget förra omgången hemma på Veda. Laget hamnade på en sjätte plats igår men med förra omgången resultat gick vi vidare till finalen. Finalen går på Högvreten den 26 maj.

Dagens Ponnycup semifinal nr 2 var extremt pirrig. Haningebygdens duktiga lag vann med 21 poäng första semifinalen och vi visste nu att vi var tvungna att vinna med minst 22 poäng. Dagens lag var Caroline Davidsson-Pandora, Hanna Jansson-Jane, Sofia Killander-Ludde och Hedda Aspheim-Colleen. Vårt lag presterade fantastiskt fina ritter men det gjorde även Haningebygden. MEN vi vann med 23 poäng och det gör att vi är i final mot Södertälje! Datum är i skrivande stund inte sätt ännu men vi återkommer om tid och plats.

Direkt från Veda till Vallatorp där Waxholm hyrt in sig för dagens Ponnyallsvenska div III. Det började redan i förklassen där Moa Hjertén-Oreo kammade hem vinsten och Hedda Aspheim-Kiwi hamnade precis utanför prispallen. Clara Isaksson på sin C-ponny Wallarps Dosado(Dosse) kom på en fin andra plats. Laget kom på andra plats förra omgången och nu var det spännande att se om dagens insats skulle räcka till en finalplats. Dagens lag var Clara Isaksson-Waldofts Dosado, Hedda Aspheim-Kiwi Querida, Ida Borg-Rozzo samt Julia Lindblad-Fever. Såklart grejade laget det igen! En andra placering med laget samt individuella placeringar för Clara Isaksson (4:a) och Ida Borg (2:a) och final på Hufvudsta söndag den 19 april.

Stort GRATTIS till alla ekipagen och stort tack till alla som är med och hejar på VRK!

 

Bildspelet nedan är ett axplock över dressyrdagarna

(amatörfotograf Anna Berggren)


Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.