Dressyrallsvenskan division 3

Oavsett om du är tävlande, besökare, hästskötare, domare eller funktionär så är du hjärtligt välkommen och du finner all information om dagen HÄR.

 

Stort tack till våra sponsorer!
coopextra_kvadrat

 

Coop Extra i Vallentuna har som mål att vara ortens bästa matbutik. Här ska det vara enkelt och smidigt att handla varor från ett mycket bra sortiment och till mycket bra priser. Coop Extra ligger centralt beläget på Torggatan 14 i Vallentuna Centrum. Butiken har bra parkeringsmöjliugheter och generösa öppettider. Coop Extra är en KRAV-märkt butik med eget bageri och manuell fiskdisk. Övriga tjänster som erbjuds är bland annat ATG-ombud, fotoframkallning, Svenska spel, Ticnet och Biljett direkt.
uhip logga

 

Uhip wear bedrivs av mig, Ulrika Falkman, som även är designer och skaparen av kläderna. Idéerna bottnar i ett livslångt intresse för klädsömnad/design och hästar tillsammans med en nästan sjuklig jakt på att hitta lösningar på saker och ting. Allt från att slippa frysa till att göra saker och ting effektivare i stallet, hemma och i arbetslivet.

 
log WoW hästkraft
Werner och Werner Hästkraft AB startades 1998 i en liten röd bod vid Vallentuna Ridcenter, Veda, Vallentuna. Så småningom utökades butiksytan, så även sortimentet! Vår affärside är att tillhandahålla en god personlig service med ett brett sortiment och det till priser som bjuder på glädje! Välkommen in i butiken! önskar Ann-Marie Werner.

 

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.