Dressyrsatsning, tjohoo!

Vårt förra mål (att få ihop ett ponnylag till allsvenskan 2013) är på väg att bli verklighet och vi har alla möjligheter att bli fler och bli vassare.

Vår första aktivitet blir en träningshelg den 23-24 februari på Upprätta Ridcenter i Vallentuna. Vår tränare heter Anna Dufva och nytt för i år är att träningen kombineras med mental träning tillsammans med vår coach Cecilia Löfgren från Human Horse Center. Det kommer att bli 2 ridpass (lör em samt sön fm), 2 mentala träningspass, fika x 2, middag samt lunch på söndagen. Det finns 10 platser på kursen (inkl uppstallning och övernattning för den som vill).

Vilka får vara med? Du som är medlem i VRK och INTE har licens för en annan ridklubb. Du måste ha en häst att ta med. Du som inte omfattas av annat idrottslyft projekt i klubben. Du ska ställa upp som funktionär på våra större tävlingar. När du deltagit i denna kurs kan du inte söka individuellt träningsbidrag ifrån VRK.

Vad kostar det? Om du är 7-25 år (dvs född tidigast 1988) är kostnaden 450 kr för hela denna fantastiska helg. Om du råkar vara över 25 år så är kostnaden 750 kr för hela kalaset.

Hur anmäler man sig? Maila alla intressanta uppgifter till lotta@vrk.nu – och betala in hela kostnaden. Det är principen ”först med pengar på rätt konto” som gäller. SHB 6137 226185702 (på meddelande raden skriver du ditt namn). Frågor? Ring Lotta på 070-7695309.

Vill du komma med och titta på dem som rider och äta med oss samt snacka dressyr och hästar? Middag 60 kr och lunch 40 kr men vi vill veta i förväg. Senast den 20 februari.

Hjärligt Välkomna!

Charlotte Sunnberg

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.