EM nästa för Malin och Fleetwood!

Framgångarna det gångna året har avlöst varandra och det är fantasiskt roligt att konstatera att det ger utdelning. Team Hamilton har precis kommit hem från Falsterbo där det blev ytterligare ett personbästa i Grand Prix. Det ledde till att ekipaget kom med i Grand Prix kür och fick testa sitt nya kürprogram till tonerna av Fleetwood Mac. Se ritterna på Youtube, Grand Prix samt Grand Prix Kür.

”Det har varit en lång resa och jag är extremt ödmjuk inför uppgiften. Att balansera vårt fina företag Vallentuna Ridskola med min tävlingskarriär är ibland väldigt slitsamt men samtidigt är vi överlyckliga, både jag och Magnus, att vi lyckats ta oss där vi är idag. Det är få förunnat att få delta i ett mästerskap av denna digniteten, säger Malin Hamilton.”

Nu är det kontoret som väntar och det är mycket som behöver fixas inför kommande terminsstart. Fleetwood får ta en välförtjänt paus och äta gräs. Snart är det dock dags igen att fokusera inför kommande stora händelse, EM.

Malin fortsätter;

”Jag har många att tacka för att jag tagit mig dit där jag är idag och jag har ett fint tränarteam runt mig med Magnus, Louise Nathhorst och Patrik Kittel som har gjort att vi hela tiden har kunnat ta oss vidare. Dessutom har jag vänner som varit med och stöttat mig som är ovärderligt. Jag vill också passa på att tacka för alla fina hälsningar som jag får från elever på Ridskolan. Jag kanske inte alltid hinner svara men det värmer ska ni veta”.

Malin och Magnus

Paret Hamilton Aachen 2013

Malin och Patrik

Malin Hamilton och Patrik Kittel i Falsterbo 2013.

Malin Fhs2013

Prisceremoni Falsterbo Horse Show 2013 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.