Final i Ridskolecupen

På nationaldagen anordnades årets final i Ridskolecupen.

Inför ett digert prisbord genomfördes finalen i dressyr och i hoppning. Dressyren på förmiddagen skedde på långbana och det var programmet LB:2 som gällde för samtliga ekipage. I hoppningen så var det 70 cm för ponny och i hästklassen låg hindren på 80 cm.

Efter många fina ritter var det dags för genomgång med ridlärarna om vad som var bra och vad som är viktigt att tänka på till nästa gång. Därefter delades priserna ut för insatserna vid dagens tävlingar.

Utöver priserna för dagens tävlingar delades även pris ut till den ryttare i häst- resp. ponnykategorin som samlat in flest poäng under årets Ridskolecup. Elin Segeljung vann pris i hästkategorin och Ebba Bergström-Höök vann ponnykategorin.

Å vad är en tävling utan dess funktionärer. Stort tack till alla som bidrog till ”fixet” runt tävlingen.

Vi vill avslutningsvis passa på att påminna er om att boka in den 5-7 augusti då klubben anordnar Augustidressyren. Det är årets andar dressytävling som genomförs i dagarna tre och det är superbra om vi är många som hjälps åt att välkomna ryttare till vår fina ridanläggning. Håll utkik på Vallentuna Ridklubbs facebooksida samt gruppen för funktionärer för mer information närmare tävlingarna.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.