Fru Ordförande har börjat twittra…

Det har varit en intensiv period, det ska jag inte förringa. Vi har kört hårt för att få en överblick över hur klubbens verksamhet ser ut och få kontroll över alla bitar.

Jag har lärt mig så många nya saker allt från tävlingsdatabasen, klubbkläder, LOK-stöd, Ridsportförbundet och utbildningar, ja listan kan göras lång.

Detta hade inte kunnat genomföras om jag inte hade haft ett stort stöd från vice ordf Lotta Sunnberg. Therese Stackelberg och Marie Thurén att genomföra den nya hemsidan. Malin och Magnus för deras enorma kompetens om hästar, ridskoleverksamhet och tävlingar. Inspiration och engagemang från de andra i styrelsen. Fantastiska vrk-medlemmar från andra anläggningar som givit mig enorm support. Sist men inte minst alla underbara ungdomar som ger mig så mycket kraft och inspiration<3

En utmaning när man jobbar ideellt är givetvis tiden man har att spendera. Därför är hemsidan den plats där vi kan mötas och dela vår hästvardag. Därför är det enormt viktigt att vi hjälps att hålla den levande så vi får en klubb där vi känner gemenskap även om vi inte träffas så ofta.

För att ni ska lära känna mig lite bättre har jag bestämt mig för att börja twittra, ni kan följa det på hemsidan. Inget märkvärdigt alls egentligen men det kanske för någon ger en bild över vad jag känner för sporten och har i mitt huvud för stunden.

Nu blickar vi framåt och vi vill göra så mycket roligt med Vallentuna Ridklubb. Oavsett om ni är lektionsryttare eller privatryttare eller en kombination spelar det ingen roll. Det som spelar roll är att vi känner att vi är stolta över vår klubb och att vi tillsammans går en spännande framtid till mötes.

 

PS. Ja, jag tycker om att pussa hästar på mulen och ja det är säkerhetsmässigt kanske inte ok MEN man blir aldrig för gammal för det.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.