Hej alla fantastiska…

Det stora är ändå att vi kör över 3 dagar i år och att det finns 2 GP klasser. När vi planerade för Grand Prix så tänkte vi att vi skulle absolut inte räkna med fler än 10 starter och nu har vi 12. Vi har flera elitryttare på plats under dagarna, vilket är riktigt skoj.

Ett fantastiskt gäng funktionärer i rosa (Japp du läste rätt!) tröjor står i stort sett laddade och redo för att ta emot er på parkering, bland barnaktiviteterna, vid banan, i sekretariatet, i bancaféet etc

Vallentuna Ridklubb lägger stor vikt vid hög kvalitet på tävlingarna och har en väl förankrad ideologi när det gäller att stödja humanitära organisationer. I år kommer vi att ha ett samarbete med Let’s talk HIV. Ni har säkert sett att vi har en alldeles speciell artist, Dennis Camitz, som kommer och uppträder på lördagseftermiddagen efter vår Grand Prix.

I år har vår duktiga sponsoransvariga Louise lyckats samla in fina hederspriser till alla som blir placerade och ni som var hos oss förra året och fick en liten härlig goodiebag kanske undrar om det blir någon present i år? Javisst blir det en goodiebag till alla även i år…

En sak till: ta inte med matsäck! Det blir fantastisk mat bla paella, grillad kycklingklubba, bakad potatis – ja ni hör ju. Glöm det där med att det alltid är tråkiga hamburgare på hästtävlingar, det gäller inte på Augustidressyren!

Jag och alla VRKare önskar Er tävlande och publik hjärtligt välkomna till 3 fantastiska dressyrdagar.

 

Charlotte ”Lotta” Sunnberg

Tävlingsledare

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.