Hoppträning för Ann Liwing hösten 2011

Ann är en av få B-tränare som både är aktiv tävlingsryttare på Svår-klass nivå samtidigt som hon är tränare med omfattande träningsverksamhet. År 2010 har Ann haft ca 15 hästar som tävlat och där det bl a finns många placeringar upp till 140. Ann var i final i Drottningens pris år 2010.

Hennes träningsverksamhet omfattar både ekipage på lägre nivåer som ekipage på elitnivå. Framförallt många ungdomsekipage som Ann tränar har nått stora framgångar. Eller vad sägs om följande förteckning där det finns ekipage som nått framstående placeringar i SM samt ekipage som varit uttagna till EM i Fälttävlan;
Åsa Frändberg, Jessica Nordqvist, Victoria Wahlén, Karoline Magnusdottir, Anna och Lisa Koukila, Emma och Anna Salin, Stella Röhlcke Mörner, Matilda och Julia Navren, Frida Bloman och Frida Zahlander.

Förutom att Ann är B-tränare i hoppning är hon även Ridlärare. Hon har haft ridskoleverksamhet i Söderköping och Surahammar. Vidare har hon varit tränare och lagledare, bl a för ponnylag som deltagit i Allsvenska finalen på Strömsholm och har själv placering i SM-hoppning. Just nu är hon lagledare Andra meriter är bl a två 2:a placeringar i Grand Prix hoppning samt att ha deltagit i ett 150-tal svårklass hoppningar. I en höjdhoppningstävling i Malmö hoppade Ann 1,95 m.

Ann har haft många framgångsrika tävlingsryttare som sina elever. Under åren på ridskolan i Söderköping hade hon bland sina elever Malin Baryard, Sara Jegenberg och Viktoria Lundberg. Bröderna Marcus och Pontus Westergren kom till Anns ridläger i Söderköping. En av nuvarande duktiga ungdomsryttare är Anna Gustavsson, en av tre elever som kvalade till SM för juniorer 2007. 

 

Mer information om Ann Liwing hittar du i tränarportalen.

Träningarna finns även upplagda på respektive datum och vecka i kalendern.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.