Kandidaterna – del 3

1. Vem är Louise och vad gör du till vardags?

Louise Jansson heter jag, bor i Täby och är mamma till  Liv 9 år och Filip 12 år. Är entreprenör som tycker det är kul att bygga verksamheter. Har bland annat varit med och byggt upp CityMail och är en av grundarna till Familjeapoteket.se.

På fritiden rider jag förstås helst men har även börjat en sen karriär som konståkare!

 

2. Berätta om ditt ridintresse! När började det och vad är det som gör ridningen så speciell för dig?

Mitt hästintresse har alltid funnits så länge jag kan komma ihåg. Allt från första ridturen som 3-åring, via egen ponny i 8-årsåldern till dagens lycka varje gång man kliver in i boxen hos Sorbet, Maestro, TipTop eller någon av de andra fyrbenta älsklingarna.

Jag är tacksam att jag har hästar och ridning som hobby, ett intresse som jag verkligen brinner för och som jag har väldigt svårt att tänka mig ett liv utan.

 

3. Vad gör Veda speciellt och vad vill du förvalta respektive utveckla under din tid i styrelsen?

 

Jag tycker Veda är ett personligt och trivsamt stall med hög kompetens i utbildningen och  fokus på sund hästhållning. Under min tid i styrelsen vill jag fortsätta att utveckla VRK’s fina varumärke till syfte att synliggöra klubben i regionen än mer och förvalta den positiva anda som råder inom klubben.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.