Kandidaterna – del 4

1. Vem är Pi Åhnberg och vad gör du till vardags?

Hej, jag heter Pi (på riktigt) har 2 barn och en man, bor i Danderyd och pendlar till Södertälje på vardagarna för att jobba som Kommunikationschef på kommunen.

 

2. Berätta om ditt ridintresse! När började det och vad är det som gör ridningen så speciell för dig?

Mitt ridintresse startade tidigt med små små ponnisar på en lantgård på Lidingö tidigt -70tal, jag åkte av som en vante men det var ju inte så högt och envis är ett av mina karaktärsdrag.

Jag red senare på ridskola på Lidingö och landade tillslut på Äppelviken. Malin hade precis börjat jobba där och även om jag var van vid bestämda ridlärare så var det här en helt ny kaliber!

1998 flyttade jag utomlands, födde lite barn och hade ett uppehåll från ridningen på ca 12 år. Kom hem, fick reda på att Malin hade kommit tillbaka till Stockholm, Vallentuna och då var det dags att börja igen.

Det speciella med ridning är att det totala fokuset, friskvård och samspelet med en halvtonsvarelse – som ett Kinderägg, tre önskningar i ett paket!

 

3. Vad gör Veda speciellt och vad vill du förvalta respektive utveckla under din tid i styrelsen?

 

Veda är speciellt för sitt innehåll; otroligt engagerade ridskolechefer, driven klubb/förening, glada barn, pigga hästar, fina katter.

Jag vill gärna bidra till att det fortsätter att vara på det sättet samt att jag skulle vilja vidareutveckla det starka styrelsearbete som tagit fart det senaste året.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.