Klubbmästerskapet i hoppning avgjordes idag!

Bland ponnysarna segrade vår duktiga Emma Salin på sin D ponny Lishmar Zack och det var andra året i rad som hon tog hem den segern. Modigast på LB banan idag var Clara Isaksson på sin söta duktiga ponny Synods Christabelle. Clara startade sin första LB och det är ett stort steg att ta. Bra kämpat! 

EmmaSalin_KM2011

Emma Salin på sin vinnarponny Lishmar Zack (foto: Charlotte Sunnberg)

 

När hästarna skulle tävla om KM titeln stod 8 stycken vältränade ekipage och väntade på sin tur i manegen. 7 kvinnor och 1 man skulle alla ge sig på 1.10 banan som var ganska klurig och byggd av Lena Salin. Det blev en spännande grundomgång där hälften gick vidare till första omhoppning. Fanny Söderström på Chienne, Hanna Rydström på Quebel de Cocagne, Linnea Ljunggren på Concord T samt Anna Salin på Thunder Scent blev alla felfria och nu på höjden 1.20.

Jag lovar att vi var några i domartornet och på läktaren som höll andan när ryttarna och hästarna gjorde sitt yttersta på omhoppningsbanan. Alla 4 gick nolla i 1.20 cm och hoppade 1.30-det är riktigt högt. Där fick tyvärr Fanny och Hanna fel, medans man behövde skilja Anna och Linnea åt då båda var felfria även denna tredje runda. STORT STORT GRATTIS önskar vi.

AnnaSalin_KM2011

Anna Salin på sin vinnarhäst Thunder Sent (foto: Charlotte Sunnberg)

 

Fullständiga resultat hittar du här.

Ett extra Grattis skickar hemsidesredaktionen från ett regnigt Barcelona där vi följt era framgångar med spänning mellan jobb och allvar. Heja er alla duktiga!! Hälsningar Anna och Thérèse

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.