Malin Hamilton inleder starkt under SM-helgen i Helsingborg

FEI Intermédiaire II innebär 3 domare varav en dömde vår Malin som segrare på hela 73,947 % vilket är mer än vad någon av domarna gav Tinne Vilhelmson Silfvén! Den slutliga procenten för Malin, vilket är ett genomsnitt av de tre domarnas bedömning, blev 67,544 %. Stort grattis!

Idag går FEI Grand Prix och det är återigen dags för Malin och Fleetwood att visa sina krafter mot ett startfält på 24 ekipage. Nu håller vi tummarna för att högformen håller i sig hela vägen!

I FEI Grand Prix är det fem domare och svårighetsgraden höjs ytterligare. Tinne Vilhelmson Silfvén har växlat upp och byter häst till sin 9-årige Don Auriello (Don Davidoff – White Star) som hon rider i världscupen – senast med seger i GP och en tredjeplats i küren i Odense. Efter den starka insatsen tog Tinne ledningen in världscupen totalt.

Även Jeanna Högberg växlar upp till en starkare häst – idag väljer hon att tävla Liza Minelli (Cortez – Ganesco). Ekipaget är rankade på en 19e plats i svenska eliten.

Idag hittar vi även Rose Mathiesen på godkända hingsten Bocelli 1044 (Don Schufro – Bernstein) som är ett av ekipagen i vårt EM-lag som kvalat till OS.

RoseMattiesen_Bocelli

Rose Mathiesen på Bocelli 1044 (Foto: Thérèse Stackelberg)

 

Vi hittar Per Sandgaard på Lomumba Havdal (Lobster – Aron) och Kristian von Krusenstierna på April 4cible (Briar – Lane Court xx). Alla dessa i absoluta toppen i svenska dressyreliten – hela rankingen hittar du här.

Detta är något om motståndet idag för Malin som håller fast vid sin ”one-and-only” Fleetwood i alla klasser.

Per Sandgaard_Falsterbo 2011

Per Sandgaard på Lomumba Havdal (Foto: Thérèse Stackelberg)

 

Behöver vi säga att vi är mäkta stolta över att ha en ridlärare på Vallentuna Ridskola som platsar i detta startfält? Lycka till idag Malin och Fleetwood – vi håller tummarna så det knakar!

 

Hela startfältet och online-rapportering från tävlingen hittar du här.

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.