Många starter på söndag!

STARTLISTA LC:1 ponny, resterande starttider kommer upp under tävlingsdagen.

FUNKTIONÄRSLISTA, observera att samtliga funktionärer samlas 08:30.

……………………………………………………………………………

Det är alltså 40 starter i Ridskolecupen i dressyr och det är 8 reserver. Det innebär att om du vet med dig att du INTE kan tävla så kontakta Lotta lotta@vrk.nu omgående så att reserverna kan få plats.

I debutantklassen är det 19 starter. För er Debutanter gäller samlingstid kl 12.30. Då lottas hästar och betalning sker. Ni som rider Debutant kommer också att få plocka bort dressyrstaketen efter avslutad tävling.

……………………………

Vi som rider RidskoleCup samlas på lördag den 21 september kl 16.30 för att lotta ponnys/hästar samt bygga bana, utse funktionärsuppgifter och betala startavgift och hästhyra. Efter ridlekis är slut är det fritt fram att göra iordning hästar/ponnys och utrustning.

Kan du inte komma på lördagen får du 1)Baka till söndagen 2)Maila Lotta, lotta@vrk.nu en häst/ponnylista med 5 förslag på vilka du vill rida. 3)Lottningen kommer att ske på Veda och du ansvarar själv för att ta reda på vilken ponny/häst det blev.

Ponnysarnas LC:1 kommer att börja tävlingsdagen med första start kl 09.00. ALLA funktionärer och tävlande ska samlas 08:30. Starttider för första klassen kommer att läggas ut under lördag kväll. Observera att framridning ska ske max 30 minuter före start och ni ansvarar själva för era tider. Efter avslutad RidskoleCup kommer Debutanterna och deras funktionärer att ta över.

Läs även nedan regler för att tävla i RidskoleCup

Startavgift: 150 kr

Ponny/Hästhyra junior: 150 kr

Hästhyra senior: 200 kr

Anmälan: Anmälan görs via att man skriver upp sitt namn på anmälningslistan som sätts upp i korridoren på Vedas anläggning. Anmälan är bindande och om man får förhinder är man skyldig att omedelbart kontakta lotta@vrk.nu samt malin@vallentunaridskola.se. Om detta inte görs blir man betalningsskyldig för platsen man reserverat eftersom de reserver som är uppsatta inte heller kan tävla då.

Tävlingsklädd: Innebär att man ska vara hel och ren, ridstövlar alt ridskor och shortchaps. Barn/ungdomar ska bära säkerhetsväst.

Funktionär: Om du ska tävla ska du ha med dig en egen funktionär. Om det av någon anledning inte fungerar kontakta lotta@vrk.nu och fråga om en annan uppgift som du kan göra för att hjälpa till.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.