Nattvandra = 10 000 kr till klubben!

Från v10 startar ordinarie nattvandring och håller på ända till v24 när det är skolavslutning. Villkoret för att få pengarna är att vi kommer till minst 12 tillfällen fram tom v24 och har vi klarat det får vi 10 tkr.

Mitt förslag är att vi går minst 2 från VRK varje helg. ALLA vuxna som har barn borde vara med och göra Vallentuna säkrare för både barn och vuxna att vistas i på helgerna. Vitsen är inte att ”kunna” något och ingripa utan att bara finnas som en trygghet för ungdomarna. Jag vet att de flesta av ”våra” ungdomar somnar utmattade i soffan varje kväll efter ridning och stalljobb, men deras gamla och framtida kompisar finns där ute och behöver oss, stabila förebilder. Tanken är att vi som ställer upp och vandrar bestämmer tillsammans vad pengarna ska gå till. Gärna något som kommer många till nytta.

Tveka inte – ring, smsa eller maila mig och tala om när du kan nattvandra. Fredag eller lördag, valborg är valfritt. Snacka gärna ihop er två och två annars ordnar jag en kompis. Självklart ska jag själv ta minst 2 pass, likaså min man och min dotter. Åldersgränsen är 20 år och man samlas på Nova kl 20.00.

Frågor? Ring eller maila lotta@vrk.nu 070-7695309.

 

Vi ses!

Lotta Sunnberg

Ordförande VRK

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.