Ni ska se tjejernas miner när vi dyker upp

Denna gång fick vi se Annie och systrarna Salin in action och fru ordförande fick äntligen pussa Texas på mulen(ja det kan låta fjantigt och rent av farligt men det är en av privilegierna jag tar mig).

texas

Texas

På anläggningen Söderby, ett stenkast från Veda, tränar tjejerna för Ann Liwing. Det är många kombinationer som ska hanteras och det gäller att rida ordentligt…eller som Ann uttryckte det ”sluta smacka och håll ihop galoppen istället”.

Det som fascinerar mig mest i dessa sammanhang är hur mycket tid som läggs ner för att uppnå resultat. Det körs hästar/ponnys i ur och skur, föräldrar som skjutsar, flera hästar ska tränas(inte bara en), lasta av och lasta på…samtidigt som föräldrarna jobbar heltid(mer än så) och ungdomarna går i skolan. Väl hemma ska det mockas, fodras, skos och anmälas till tävlingar….ja listan tycks aldrig ta slut.

Det är i alla fall väldigt väldigt roligt att se er träna i verkligheten. Jag tycker att ni gör ett fantastisk arbete och är värda all framgång som bara går att få.

EmmaSalin_hoppträning_söderby

Emma Salin

Hoppträning_Söderby_Johanna

Johanna(jobbar ibland på Veda:-)

SystrarnaSalin_hoppträning_söderby

Systrarna Salin

Unghanse_Hoppträning_Söderby2

Annie Unghanse
Unghanse_Hoppträning_Söderby

Annie Unghanse

 

Unghanse

Att se ”multitaskande mamma Unghanse” är bara det väl värt ett livebesök, mockandes med ena handen och iPaden i den andra:-)

På återseende tjejer!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.