Nu har vi en egen Silver Malin!

Det är en glad och omtumlad Malin jag talar med i telefonen. Hur känner du nu? ”Jag känner att jag måste landa och njuta lite”, säger Malin. Så klokt, det är klart att hon måste landa. Hur landar man blir nästan min andra fråga men jag biter mig i tungan. Själv har jag tittat på sändningen via web-TV, som så många andra VRK:are, och vrålat högt när jag förstod att det skulle bli medalj. Hur coolt är inte det?!

”Fleetwood står inlastad i bussen och äter och vi har precis kommit iväg”, fortsätter hon. Det märks så tydligt vad hon tycker om sin fina häst Fleetwood. Vilket teamwork! Magnus, Ella, Marcus och Helena Callvik har varit med och stöttat nere i Flyinge, allt för att Malin ska kunna fokusera på sin insats.

Kanske är det tur att de har 7 timmar hem. Kanske är det värdefulla timmar som gör att de kan landa lite? Imorgon är det ridskolan igen och vi alla som är på plats kan klappa på fina Fleetwood precis som vanligt.

 

Stort Grattis Malin och Fleetwood och varmt välkomna hem!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.