Nu taggar vi SM!

Hur känns det? Det känns bra! Jag kommer precis från ett pass på banan och veterinärbesiktningen(som gick strålande). Efter 7 timmars resa kom vi ner vid 20.00 igår. Vi installerade Fleetwood i sin fina box med fönster och la in 3 stora ströbalar så han myser kungligt. Det blev en sen middag på hotellrummet men vi somnade gott vid 23.30. Klockan hade vi ställt på 07.00 imorse för att hinna upp till träningen på den öppna banan.

Med på resan är Ella Hamilton, Helena Callvik och Marcus. Helena har varit med som häst/barnskötare vid några tävlingar nu och börjar komma in bra i rutinerna. ”Det är väldigt skönt att ha den hjälpen så att jag får möjligheten att fokusera på tävlingen”, säger Malin. Helena själv tycker det är fantastiskt roligt och det ger en erfarenhet för livet. Magnus Hamilton håller ställningarna på Vallentuna Ridskola men kommer ner i god tid till starten på lördag.

Lördagens startlista, i FEI Grand Prix. Kval till SM final, startar ni som nr 12 av 23. Är startordningen viktig? Den var mer viktigt förrut men med den rutin jag har fått under året så är allt fr o m startnummer 5 helt ok.

För de som aldrig varit på Flyinge, kan du beskriva känslan och hur det ser ut? Det kanske är bättre att Helena gör det som aldrig varit här….och någonstans där tappas telefonen i hästspillning till ett hysteriskt fnissanfall. Flyinge är en fantastisk anläggning och det är givetvis en härlig känsla över att bara få vara här. Nu ser jag fram emot att träffa de andra tävlingsryttarna och få äta en god lunch.

Vi som inte har möjlighet att åka ner till Flyinge kan titta på tävlingarna, både lördag och söndag, via Ridsportens TV. Klicka på web-tv, så kommer du direkt till hemsidan.

Det går också bra att följa tävlingen via Equipe

 

Varmt lycka till i helgen!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.