Om jag kunde trolla

Idag har hösten visat sig från sin allra bästa sida. Färgprakten i skogen runt om anläggningen tillsammans med en värmande sol gör att stämningen är på topp.  Vi kan också konstatera att vår nysatsning för Café Krubban har blivit en succé. Ni medlemmar som bakat och haft lördagspass har gjort ett fantastiskt jobb och det märks att mysfaktorn är hög.

I morse hade jag turen att få rida igen i första gruppen kl 9 och det stod hoppning på schemat. Jag förundras över att det inte spelar någon roll vilken grupp man hamnar i, man känner sig alltid välkommen.  Det är lite extra hög mysfaktor att rida tidigt på morgonen, i stallet är det lugnt när man gör iordning sin häst. När jag senare kommer för att min yngsta ska rida så är det mer liv och rörelse. Det borstas, fejas, mockas, fodras och släpps ut hästar. Alla hälsar på varandra och det är en viktig del av hela Vedas atmosfär. Om man har lite extra tur kan man få se Malin Hamilton rida sin fina Grand Prix Fleetwood. Det är en härlig syn när Malin Hamilton kommer skrittande och möter ridlekisbarnen i skogen och frågar hur allt har gått.  Om man ska få se herr Hamilton rida måste man vara på Veda före tuppen….det kan det vara värt kan jag säga;-)

Jag tycker att Veda är en fantastisk plats och min stora önskan och drivkraft är att politikerna skulle inse detta och satsa mer på anläggningen och på våra medlemmar.

Om jag kunde trolla så skulle jag se till att vi fick den anläggning som vi är värda. Jag skulle trolla fram belysning så att våra ungdomar slapp gå i mörket. Jag skulle trolla fram bussar som gick ofta. Jag skulle trolla fram ett Hästis som gjorde att våra barn och ungdomar kunder läsa läxor och äta mellis i stallet. Sen skulle jag trolla fram en massa godis också bara för att jag tycker det är vansinnigt gott….

Men jag skulle inte behöva trolla fram fantastiska ridlektioner, hästar, medlemmar, tävlingar och gott fikabröd…för det har vi redan;-)

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.