Om klubben

Ambitionsnivån bland våra medlemmar, ridskoleryttare såväl som privatryttare, är hög och de flesta rider för att utvecklas och bli bättre eller mer framgångsrika. Några rider mer för den trevliga samvarons skull och bryr sig inte så mycket om prisrosetterna. Oavsett vilket, behandlar vi varandra med respekt, gläds med varandras framgångar och stöttar varandra i motgångar.

Vi ska vara stolta över vår klubb Vallentuna Ridklubb och vårt varumärke. För det är just vad det är, ett varumärke. För att bygga det med innehåll så måste vi alla känna till vart vi är på väg. Vi ska känna att vi kan stå bakom vår verksamhetsidé och leva våra värderingar varje dag. Vi ska känna att oavsett hur vindarna blåser ska vi stå med båda fötterna på jorden för vi vet vad vi vill och hur vi ska uppfattas.

”Med hög kompetens, stort engagemang, skickligt ledarskap, god etik och en stark vi-känsla ska vi vara ledande när det gäller att utveckla och förvalta regionens ryttare oavsett ålder, funktionsnedsättning eller etnisk bakgrund.”

• Vallentuna Ridklubb har cirka 650 medlemmar.
  • 13% är licensierade tävlingsryttare.
  • Ca 94% är kvinnor och 6% är män.
  • Medelåldern i klubben är 23 år.
  • Vår äldsta ridande elev är född 1934 och vår yngsta är född 2009.
  • Sedan 2022 är Ylva Eriksson ordförande för Vallentuna Ridklubb. Mer om styrelsen kan du läsa här.
  • Vallentuna Ridklubb har ett nära samarbete med Vallentuna Ridskola som sedan hösten 2007 drivs av Malin och Magnus Hamilton.

Fakta om klubben

Föreningsnummer20878-48
PostadressVeda
BesöksadressVeda