Om klubben

Ambitionsnivån bland våra medlemmar, ridskoleryttare såväl som privatryttare, är hög och de flesta rider för att utvecklas och bli bättre eller mer framgångsrika. Några rider mer för den trevliga samvarons skull och bryr sig inte så mycket om prisrosetterna. Oavsett vilket, behandlar vi varandra med respekt, gläds med varandras framgångar och stöttar varandra i motgångar.

Som medlem erbjuds ridskoleverksamhet genom ett samarbetsavtal med Vallentuna Ridskola. Ridskolan drivs sedan 2007 av Malin och Magnus Hamilton. Klubben anordnar även avsutten verksamhet för såväl barn, ungdomar och vuxna samt öppna dressyrtävlingar ett par gånger per år.  

Vi ska vara stolta över vår klubb Vallentuna Ridklubb och vårt varumärke. För det är just vad det är, ett varumärke. För att bygga det med innehåll så måste vi alla känna till vart vi är på väg. Vi ska känna att vi kan stå bakom vår verksamhetsidé och leva våra värderingar varje dag. Vi ska känna att oavsett hur vindarna blåser ska vi stå med båda fötterna på jorden för vi vet vad vi vill och hur vi ska uppfattas. 

”Med hög kompetens, stort engagemang, skickligt ledarskap, god etik och en stark vi-känsla ska vi vara ledande när det gäller att utveckla och förvalta regionens ryttare oavsett ålder, funktionsnedsättning eller etnisk bakgrund.”

Lite mer information om oss.

  • Vallentuna Ridklubb har cirka 650 medlemmar.
  • 13 % är licensierade tävlingsryttare.
  • Cirka 94 % är kvinnor och 6 % är män.
  • Medelåldern i klubben är 23 år.
  • Sedan 2022 är Ylva Eriksson klubbens ordförande. Mer om styrelsen kan du läsa här

Fakta om klubben

Föreningsnummer20878-48
PostadressVeda 
18694 Vallentuna 
BesöksadressVeda 
18694 Vallentuna 
FakturaadressVeda 
18694 Vallentuna 
E-postSkicka ett mail till info(at)vrk.nu
eller klicka här för att komma till
vårt kontaktformulär
Bankgiro916-2694
Organisationsnummer816000-4456