Styrelsen

Styrelsen utses på våra årsmöten efter förslag från Valberedningen. Styrelsen leder klubbens arbete och har bland annat till uppgift att förvalta de beslut som årsmötet fattat. I grunden bestäms styrelsens arbete av våra stadgar. I slutet av varje verksamhetsår granskas styrelsens arbete av revisorerna som valts på årsmötet.

Här nedanför lär ni känna våra styrelsemedlemmar lite närmare.

Ylva Eriksson
Ordförande sedan 2022


Om mig
Ridning och hästar har varit en del av min vardag under flera faser i livet, så även nu. Sedan ungefär sju år rider jag på Veda, och här är Hero den häst som har störst plats i mitt hjärta. 

Jag är i stallet på fredag förmiddagar och nu under våren även vissa torsdagkvällar. Ofta hittar ni mig också som funktionär på klubbens tävlingar.

Utöver mina lektioner på Veda rider jag också islandshäst (vilket går i familjen…). Ridningen och hästarna ger mig både utmaningar, utveckling, gemenskap  och mycket glädje – dessutom är det roligt att ha ett intresse att dela med min tonårsdotter!
Isabella Hjalmarsson Vertovec
Vice ordförande, i styrelsen sedan 2022

Cecilia Bergström Höök
I styrelsen sedan 2023

Christine Hanberg
I styrelsen sedan 2023


Om mig
När mina tjejer började intressera sig för ridning som små tog det inte lång tid innan jag också kom på att det vore kul att testa. Sedan hösten 2022 rider jag på Veda och jag är gärna med som funktionär på tävlingar, hänger med andra föräldrar och umgås. Det är kul att få dela ett intresse med mina tonårstjejer men veckans höjdpunkt är ju såklart min egen lektion.

Ridningen ger verkligen avkoppling från allt annat, det går inte att tänka på något annat då det kräver all min koncentration. Det är också väldigt utvecklade, både själva ridningen och hanteringen från marken.
Patrik Nygren
Sekreterare, i styrelsen sedan 2020. 


Om mig
Första kontakten med ridning var hösten 2017 då barnen började rida för Pernilla på lördagseftermiddagarna.Efter att ha suttit på läktaren och tittat på så blev jag själv nyfiken på hur det egentligen är att rida. Så i början av 2019 tog jag en privatlektion för Vanja och satt upp till häst för första gången. Wow, vilken häftig upplevelse! Efter en vår med privatlektioner så fick jag sedan möjligheten att börja rida varje vecka på lördagar. Mig träffar ni i stallet sent på tisdagar och torsdagar, varannan onsdag samt på lördagsförmiddagar. Sen försöker jag vara med vid våra tävlingar så ofta jag kan.
Ankie Segerljung
Kassör, i styrelsen sedan 2021.

Om mig
Jag har ridit sedan jag var 8 år med några års uppehåll i övre tonåren. Jag rider inte själv på Veda men har varit här i cirka nio år sedan min dotter började rida. Min favorithäst heter Windfee som står på Örsta ridskola.

Mig träffar ni på i stallet på måndagar och varannan fredag då min dotter rider.
Malin Sundqvist
I styrelsen sedan 2023