Lär känna vår styrelse.

Styrelsen utses på våra årsmöten efter förslag från Valberedningen.

Här nedanför lär ni känna våra styrelsemedlemmar lite närmare.

Ylva Eriksson
Ordförande sedan 2022

Om mig
Ridning och hästar har varit en del av min vardag under flera faser i livet, så även nu. Sedan ungefär sju år rider jag på Veda, och här är Hero den häst som har störst plats i mitt hjärta.

Jag är i stallet på fredag förmiddagar och nu under våren även vissa torsdagkvällar. Ofta hittar ni mig också som funktionär på klubbens tävlingar.

Utöver mina lektioner på Veda rider jag också islandshäst (vilket går i familjen…). Ridningen och hästarna ger mig både utmaningar, utveckling, gemenskap  och mycket glädje – dessutom är det roligt att ha ett intresse att dela med min tonårsdotter!
Isabella Hjalmarsson Vertovec
Vice ordförande, i styrelsen sedan 2022

Camilla Karlsson
I styrelsen sedan 2022

Patrik Nygren
Sekreterare, i styrelsen sedan 2020.

Om mig
Första kontakten med ridning var hösten 2017 då barnen började rida för Pernilla på lördagseftermiddagarna.Efter att ha suttit på läktaren och tittat på så blev jag själv nyfiken på hur det egentligen är att rida. Så i början av 2019 tog jag en privatlektion för Vanja och satt upp till häst för första gången. Wow, vilken häftig upplevelse! Efter en vår med privatlektioner så fick jag sedan möjligheten att börja rida varje vecka på lördagar. Mig träffar ni i stallet sent på tisdagar och torsdagar, varannan onsdag samt på lördagsförmiddagar. Sen försöker jag vara med vid våra tävlingar så ofta jag kan.
Ankie Segerljung
Kassör, i styrelsen sedan 2021.

Om mig
Jag har ridit sedan jag var 8 år med några års uppehåll i övre tonåren. Jag rider inte själv på Veda men har varit här i cirka nio år sedan min dotter började rida. Min favorithäst heter Windfee som står på Örsta ridskola.

Mig träffar ni på i stallet på måndagar och varannan fredag då min dotter rider.