Resultat från ponnyhoppning i Heby i lördags

Emma Salin tog hem en 6e placering i Kat D, LA med sin Lishmar Zack och Andrea Sjöqvist kom på en 10e plats i LA för Kat C.

 

Även Annie Unghanse på sin fina ponny Texas var på plats. Så här berättar Annie om sin snöpliga runda som vi alla kan känna igen oss i från tid till annan:

”I LB:n var jag dubbelnolla och i LA:n klantade jag till mig lite så jag ramlade av tyvärr… Det var mellan 5an och 6an där det var 5 galoppsprång – vi låg på 4 språng, väldigt stort, för Texas har stor galopp och jag ryckte inte till så det skulle bli 5. Texas försökte hoppa av på 4,5 språng och då hoppade vi rakt in i hindret och jag flög av… :-S Men det var synd för det kändes verkligen jätte bra och Texas var jätte fin så det var mitt fel. :-)”

 

Fru Redaktör tycker i alla fall att ni var jätteduktiga allihop! Heja heja!!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.