Ridskolecup – Dressyr

Efter ett långt uppehåll i Ridskolecup – dressyr så var det äntligen dags att genomföra en dressyrtävling. Precis som för hoppningen så fick tävlingen genomföras på utebanan.

Kanske påverkade det långa tävlingsuppehållet banbyggandet på lördagen. Det  visade sig vara rätt utmanande att få till de räta vinklarna på banan. Efter en del möda och tankeverksamhet så visade till slut vinklarna 90°.  

Tävlingarna genomfördes i gassande sommarvärme i klasserna Lätt B:3, Lätt A:1, Lätt B:1, Lätt C:1 och en debutantklass. I Debutantklassen var det hela 14 startande. Riktigt roligt!

Efter många fina ritter var det dags för sedvanlig prisutdelning och genomgång om vad som var bra och vad som är viktigt att tänka på till nästa gång. 

Stort tack till deltagare och funktionärer som alla som bidrog till en bra tävlingsdag. 

Nu är det tävlingsuppehåll över sommaren och vi håller tummarna för att det blir betydligt fler tävlingar under hösten än vad som varit fallet nu under våren. För klubbens del så väntar härnäst Augustidressyren som i år fyller 10 år. Håll utkik i våra kanaler för mer information när augusti närmar sig. Läs gärna mer om våra tävlingar här

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.