Sommartävling!

Snart är ridlektionssäsongen över för denna termin och för dem som inte har privathäst innebär det ofta mindre tid med hästarna och mer tid med sommarlov. För att hålla i gång lite tänkte vi hålla tre olika tävlingar under sommarmånaderna.

Tävling ett startar redan idag och tar slut den sista Juni. Tävling två hålls under Juli månad och tävling tre i Augusti. Alla får skicka in ett bidrag, oavsett ålder, om du är privatryttare eller ridskoleelev. Så länge du är medlem i klubben! 
Dock endast ett bidrag per tävling och person.
Alla bidrag ska mejlas till mig, amanda@vrk.nu, 
Alla bidrag kommer att presenteras på hemsidan och på facebook och kan komma att användas på hemsidan i andra syften senare (tex vid byte av framside foton, eller nyhetsuppdateringar) 

Tävling 2: 

Namn: Ett sommarminne!

I den här tävlingen ska bidragen vara fotografier av något som förkippas med eran sommar. Utöver det får det vara precis vad som helst. Det kan vara en camping tripp, promenad ute, läsning inne… ja helt enkelt precis vad ni vill. Dock bör det ges en liten kort historia om vad minnet föreställer samt varför du valde just den bilden!
Tävlingen avslutas under Augustidressyrens första dag och måste alltså komma in senast klockan 23:59 natten innan, och kommer att presenteras då! Missa inte att kika in här då för att se temat för tävling 3. 

Har du några frågor kan du mejla dem till mig, amanda@vrk.nu, eller smsa / ringa på 070-9722178
Lycka till!

Tävling 1:

Namn: Sommar i Stallet!

I denna tävling ska bidragen vara fotografier av någonting som har med sommar i stallet att göra. Det behöver inte vara hästar (men får såklart vara det) utan kan vara precis vad som helst i stallmiljö. Kanske solnedgången över hagen? Den där stallkatten som alltid kommer springandes och vill ha kel. Den nysopade stallgången eller varför inte stallskötarna som solar sig efter en lång dag i stallet? Ja, helt enkelt vad du vill som du kopplar till stallet och sommaren.
Senast den 30/6 klockan 00:00 måste bidragen vara inne!

Vinnaren kommer att presenteras den 1 Juli både på hemsidan och på facebook. Glöm inte att kolla in då för att också se nästa tävlings tema! 

 

Vinnare av tävling 1 var Erika Ahlberg med en bild på Lektionsponnysarna/hästarna Kummin, Ziggy Stardust och Kaspian galopperar i sommarhagen bakom ridhuset. hon vann två biobiljetter.

Tvåa blev Malin Palm med denna bild på en mycket hungrig Kummin. Hon vann en biobiljett.

Grattis!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.