Sprid nyheterna, jag kommer idag

Som novis inom ponny hoppning så fick jag möjligheten att chatta med Annie igår. Hon berättar att SM går fredag-söndag. Kringklassen som går kallas för Änglahoppet och går onsdag-fredag. Med på resan är också lillasyster Paula som går från klarhet till klarhet på ponnyn Geizer(smeknamn Gizze). Även Annie kommer att tävla i Änglahoppet med Comanchie Girl (smeknamn Grå).

Bilden ovan visar Annie och Texas (Äg: Annie Unghanse, brskm | val | 1999)

Stort lycka till önskar vi er båda!

Annie och Paula med Grå och Gizze 2012
Comanchie Girl (Grå)

Okänd – Okänd

Äg: Johanna Unghanse
Uppf: Imp Irland
skm | sto | 2004

Geizer (Gizze)

Okänd

Äg: Paula Unghanse
Uppf: Imp Irland
br| val | 1994

Ps. Nu hinner jag inte skriva mer för jag måste kontakta min kompisar i min barndomsstad så de kan komma och heja åt oss som inte är på plats;-)

 

Läs mer om SM

Följ tävlingarna i Borås

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.