Ta chansen och driv ett projekt

Vallentuna Ridklubb har tre rullande projekt som snart ska rapporteras in och nu är det dags för nya inspirerande ideer. Förra omgången ansökte VRK om 3 projekt:

 • Dressyrsatsning, projektledare Lotta Sunnberg
 • Rid och träningsstöd med fokus barn och ungdomar(hoppning), projektledare Lena Salin
 • Öppet hus på Veda. Vi har fått ett bidrag på 10.000 kr via Idrottslyftet. Denna dag planeras till den 18 november 2012. Projektet kommer att drivas av Louise Jansson och Eva Björsbo. Vi kommer att ha ”Öppet Hus” på Veda den 18 november där vi visar upp Vallentuna Ridklubbs (VRK) och Vallentuna Ridskolas verksamhet. Vi kommer att ha ett fokus på barn och ungdomar och målet är att nå ut till unga i regionen för att få dem att intressera sig för ridsporten, bli medlemmar i VRK och börja rida på Veda.  Vi vill också på ett lättsamt sätt ge föräldrar och andra intressenter en inblick i barnens idrott. Vi kommer också att uppmärksamma Ridsporten 100 år. Ett härligt förslag är framtaget och styrelsen ser med stort engagemang och glädje fram till dagen.

Är du medlem i Vallentuna Ridklubb och vill driva ett projekt inom ramen för Idrottslyftet så skriver du ner följande i ett mail:

 1. Projektnamn
 2. Start och slutdatum
 3. Målgrupp (t.ex barn och ungdomar 7-20 år)
 4. Intriktning (t.ex träning, jämställdhet, integration)
 5. Kort beskrivning om projektet
 6. Projektets syfte
 7. Projektets mål
 8. Hur det ska genomföras
 9. Vilket belopp du vill ansöka om

Maila detta till ordförande Anna Berggren(annab@vrk.nu) och kassör Eva Björsbo (eva@vrk.nu). OBSERVERA ANSÖKNINGSDATUM I LÄNKEN NEDAN.

 

Läs mer om Idrottslyftet och vilka datum som gäller för ansökan

Få inspiration till projekt

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.