U-Sek på Vallentunas egen radio v97

Erika von Segebaden berättar att hon är sekreterare och den som ansvarar för att protokollföra möten, Helena Callvik (bilden ovan tillsammans med ponnyn Jane) berättade om sin roll som ordförande och Sofia Killander berättade om sin roll som vice ordförande.

Alla tre tjejerna Erika, Helena och Sofia berättar att samarbetet mellan U-sek och styrelsen samt ridskolan fungerar mycket bra och att de ”har möjlighet att tycka till om allt” och därmed göra ”barnen och ungdomarnas röst hörd” i verksamheten. De konstaterar att det är mycket lärorikt att från unga år få vara med och påverka verksamheten och driva den framåt i gott samarbete med andra barn och vuxna.

Alla medlemmar under 26 år är med i U-sek som fokuserar på aktiviteter som intresserar och gynnar målgruppen. Håkan berättar att han besökte Vallentuna Ridskola i somras och blev ledsen och beklämd över det undermåliga skick som anläggningen är i på grund av att ridsporten under många år fått stå tillbaka till förmån för andra sporter inom kommunen, trots att Kommunen äger anläggningen och därmed det yttersta ansvaret för det skick som den befinner sig i.

Detta är förstås ingenting U-sek kan påverka men Håkan håller tummarna för att Kommunen nu tar sitt ansvar och rustar upp lokalerna. Håkan är nyfiken på söndagens show på Veda och tjejerna berättar att det är mycket hemlighetsmakeri kring föreställningen. Det de kan avslöja är att ridskolans hästar kommer att vara med och många av hästarna älskar att få bli fina och visa upp sig för publik – några av dem är förstås lite mer undrande över allt nytt i ridhuset.

Showen kommer att innehålla mycket humor och parodi på bl.a. Idol. Dessutom blir det parodi på några av ridskolans och klubbens huvudpersoner – Malin och Magnus Hamilton samt Anna Berggren.

Showen kommer att pågå i ca. 1,5 timme i ridhuset och i pausen kommer det att serveras hembakat fika i Cafeterian samt hållas ponnyridning nere i ridhuset. Det kommer att finnas lotterier och försäljning av julklappar till hästintresserade.

Läs mer om Håkan Mossberg och Morgonshowen på v97’s hemsida, länk här: >>

Varmt välkomna hälsar U-sek, Vallentuna Ridklubb och Vallentuna Ridskola!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.