Vad rimmar på Aachen?

Jösses vilken arrangemang! Inte nog med att världens bästa ryttare är där utan det är allt från prinsessor till ESC vinnare som ska uppträda och jag vet inte, förlåt min okunskap, vad stället ligger! Pinsamt, jag googlar vidare och upptäcker att det är en liten region i västra Tyskland som gränsar till både Belgien och Holland. Förutom att forskning och utveckling i regionen ökar pga sitt centrala läge så har en viss känd chokladtillverkare tillverkning och fabriksförsäljning där.

Och så Malin Hamilton och Fleetwood förstås är på väg dit och det är väl inte för att äta choklad direkt. Ekipaget är alltså uttaget av landslagsledare Bo Jenå att representera Sverige….andas….det är stort…kanske större än Runhoppet.

Nu är de på väg i alla fall, just nu har ekipaget landat i Skåne, för vidare färd till Tyskland och Patrik Kittel. Resten av team Hamilton ansluter under nästa vecka för att få uppleva denna tävling tillsammans.

Så om ni inte får svar på mailen ni skickar, misströsta inte, det kommer ett svar men kanske inte denna och nästa vecka. För nu måste vår landslagsstjärna fokusera på att representera, inte bara Vallentuna Ridklubb, utan vårt land Sverige. Läs mer i Eurodressage, som valt en bild på på vårt ekipage!

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.