Vallentuna Ridskola ur ett klubbperspektiv

Som ordförande för Vallentuna Ridklubb kan jag konstatera att jag är mycket nöjd med att vi upphandlar ridskoleutbildningen av Vallentuna Ridskola. Det känns bra att vi har en engagerad och kompetent ridskola. Vi vet att hästarna har det bra, får vistas mycket ute och att vi har duktiga och välutbildade ridlärare.

Under sommaren har renoveringen av sadelkammare, spolspilta och toalett påbörjats. Under skrivande stund är det en del som återstår men det ändrar inte på att ridlägren börjar imorgon och att vi på anläggningen har Cygates AugustiDressyren till helgen.

Under sommaren är det en del hästar/ponnies som inte kan gå ute dygnet runt. Dessa hästar behöver givetvis samma omvårdnad som vanligt. Dessutom har det kommit några nya som har ridits igång. Visste ni att Magnus rider flera hästar varje morgon? Både våra hästar och Solnas har kollats till flera gånger per dag och fått nytt fräscht vatten. Det har städats och fejats med stor hjälp av de stalltjejer som jobbat under sommaren. Mellan allt detta har Malin och Fleetwood tävlat i Falsterbo med fina framgångar. Höll på att glömma våra 12 kattungar som numera springer runt i stallet som om de aldrig hade gjort annat:-)

I torsdags hämtades alla hästar hem och har fått nya bäddar att stå på. Nu är det upp till oss som ska gå ridlägren att borsta och rykta dem så de blir extra fina;-)

Måndagen den 13 augusti startar terminen på Vallentuna Ridskola igång igen. Varmt välkomna önskar vi ”gamla” som nya medlemmar.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.