Våra duktiga ponnyhoppare!

Elit

På fredagen var det en LA+5 som hoppades, alltså höjderna 90-110 cm. Laget bestod av Annie på Texas, Josefin på Frans, Rasmus med Panda och Andrea på hästen Tubbe. Alla 4 ekipage gjorde fina rundor men en eller två bommar föll för samtliga utom Andrea som levererade en nolla! Laget slutade på en 4e plats, bra jobbat!

 

På lördagen var det en medelsvår som gällde (100 – 120cm), laget var tänkt att se ut som på fredagen med undantag för Josefin och Frans som bara ridit en medelsvår tidigare. Men innan start visade det sig att Panda hade dragit på sig en oturlig sträckning och Josefin ställde upp och red istället. På grund av en tråkig avbovkning i en senare klass på fredagen kunde inte heller Emma pga av bruten arm. Vi hoppas att den läker som den ska och att du snart är tillbaka! Oturen verkade fortsätta förfölja VRK när ett missförstånd skedde mellan Annie och Texas, Annie ramlade av vilket resulterade i en uteslutning. Andrea och Josefin fick 12  respektive 8 fel efter bra rundor. Till sist gick Elina in och satte nollan! Laget stultade på en tredje plats (dock endast 2 placerade) vilket också blev slutplaceringen för laget i  PAS. Ett resultat vi är och ska vara mycket stolta över!

 

Grattis alla superduktiga ryttare!

Tack också lagledare Lena Salin för fin rapportering!

 

(Finalen rids på Strömsholm där två lag gör upp om i finalen, Stora Wäsby och Årstarunstens Sportryttare)

 

DIV1

Division ett laget har också ridit sin andra omgång i lördags i Edsbro och denna dag hoppades en LB. VRK hade en 2a plats att försvara sedan omgång ett och i laget red Alva Hansson – Daim, Josefin Mellberg – Stormpojken, Johanna Edvinsson – Marilyn  och Elina Mellberg – Solero 33. Till omhoppning gick 5 lag och Vallentuna var ett av dem, där hade vi tyvärr lite otur och några bommar föll. Slutade på en 5e plats.  Inför tredje omgången som går nu på lördag på Lovisedal (Roslagen) så ligger Vrk-laget på en delad trea!

 

Nu håller vi tummarna! Heja VRK!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.