Världens första digitala årsmöte

Nu har världens första digitala årsmöte i just vår ridklubb genomförts. Tretton medlemmar kopplade upp sig i ordförande Maries digitala mötesrum för att behandla de punkter som fanns på dagordningen. 

Årsmötet är klubbens högsta beslutande organ. På årsmötet så behandlades bland annat klubbens verksamhet och vad som hänt kring ekonomin under 2020. Marie informerade i anslutning till punkten om det gångna året och att vi fått ställa in mycket verksamhet och hålla Café Krubban stängd till följd av coronapandemin. 

Från revisorns granskning framkom att styrelsen skött sig bra och årsmötet beslutade att ge styrelsen ansvarsfrihet för årets som gått.

Förutom att ta del av information från året som gått och besluta om ansvarsfrihet för styrelsen så fattade också årsmötet ett antal beslut om vilka som ska företräda medlemmarna under det kommande året.

När det gäller styrelsen så beslutades att utse följande personer:

Marie Ask, ordförande 
Sara Brostedt, ord. ledamot
Ylva Eriksson, ord. ledamot
Patrik Nygren, ord. ledamot
Ankie Segerljung, ord. ledamot
Cecilia Hecter, suppleant

Till ordinarie revisor valdes Eva Björsbo och Susanne Rios valdes till revisorssuppleant. 

Till ledmöter i valberedningen utsågs Louise Jansson, Malin Hamilton och Madeleine Lång.

Under årsmötet så informerades även att Ungdomssektionen (USEK) framöver kommer representeras i styrelsen av Sofia Persson och Alice Törebohm.

I slutet av årsmötet fick vi information från Malin om vad som händer inom Ridskolans verksamhet. Kan ni tänka er att vi är runt 600 elever som varje vecka får umgås med varandra (OBS! med minst en hästlängds avstånd) och utvecklas som ryttare med hjälp av våra duktiga ridlärare och fantastiska hästar. Imponerande!

Vill du läsa mer i de formella handlingarna som behandlades på årsmötet så hittar du dem på den här länken

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.