VI är bäst i hela Stockholm!

Hur känns det Caroline Davidsson(Ordförande i VRK och tillika med i hopplaget)? Det känns helt underbart. Först 10 matcher i grundomgången, två semi och nu final och det höll hela vägen.

Vad gör, tror du, att ni lyckats hela vägen? Sammanhållningen! Vi är ett gäng som håller ihop, stöttar varandra och kämpar tillsammans.

Hur glad är du på en skala mellan 1-10? 200.000!!!!!!!!!!!!!!

Det var en entusiastisk och något nervös hejarklack med på Lidingö idag. Reglerna i Ponnycupen är lite speciella då det är medeltiden som gäller, det innebär att alla i laget ska rida jämt för att få de högsta poängen. Därför ”räcker” alltså inte att bara rida med noll fel och snabba vägar. Så det var först vid det traditionsenliga fikat efter matchen vi alla fick veta vem som vunnit. Ett stort jubel (se gärna filmen, finns på Facebook Vallentuna Ridskola) utbröt när vi fick veta. GULDET gick till Vallentuna!

Vad säger du, Malin Hamilton, lagledare för ponnycupsgänget? Det här är jättestort! Vi är faktiskt bäst av alla lag i distriktet Stockholm. Gänget har varit superduktiga hela vägen. Både jag och Magnus är väldigt stolta!

Stort GRATTIS säger vi och stort lycka till på semifinalen i Dressyr på söndag den 12 maj!

 

Missa inte alla bilder från dagens härliga vinst!


Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.