Vi är bäst ingen protest!

Lördagen var det division elit som skulle avgöras. VRKs lag i ponnyeliten bestod av Annie och Texas, Andrea och Carrie, Camilla och Zindy samt Emma och Zack. Vi hade startnr 1. Tyvärr blev både Annie och Camilla uteslutna vilket gjorde att var tvugna att räkna en av dessa två ryttare. Andrea och Emma hade båda 0 fel men då vi slutade på summa 32 fel (belastningen för en utesluten ryttare) så hjälpte det föga idag. Vi slutade sist.

På söndagen gick det bättre eller bäst! Vi startade sist av 16 lag i ponnyallsvenskans division 1. I laget red Annie och Daim, Josefin och Frans, Aleksandra och Flippe samt Emma och Ron.Tre nollor fick vi och till omhoppning med 4 andra lag. Skönt för Annie att få en revanch fån gårdagen uteslutning, idag red hon Paulas ponny.När Emma som sista ryttare startade så var det klart att VRK skulle vinna om Emma var felfri eller hade 4 fel. Omhoppningen bestod av 6 hinder, Ron rev nr 2… nervöst nu inte riva ett till… men det var ingen risk…. VI VANN!!!

Stort GRATTIS till tjejerna och lagledare Anna Salin.

För resultat i alla andra klasser så kan ni logga in på www.equipe.com. Stort grattis till er andra också som gjorde toppenfina resultat. Några av resultaten finns på Facebook-Vallentuna Ridklubb Tävling. 

 

PS. Bilden är ”tagen” från Facebook och jag hoppas att fotografen inte misstycker:-)

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.