Vi har en fantastisk norrlänning som medlem

Jag fick ett härligt telefonsamtal med Malin på väg från stallet. Hon berättar med sin härliga dialekt ”Jag red fram och han kändes mycket bra men på banan kändes det inte riktigt hundra. Det var första gången han ryggade, jag har precis lärt honom att rygga. Så efter ritten tog jag och Helena Winter hand om honom och gick och fikade. Tänkte att vi kommer sist. Helena gick in på vår Facebook sida och det var först då jag förstod att det gått väldigt bra. Fniss, skrattanfall, fniss….snacka om uppdaterad hemsida och Helena Winter blev 2:a i ridskolecupen…fniss, skrattanfall, fniss”…vid det här laget hade vi redan packat in hästen och var på väg därifrån…herregudvilken orutin…fniss, skrattanfall, fniss”

Underbara Malin Isaksson och Fridolin! Nu laddar vi inför Falsterbo:-) Stort grattis till er prestation idag som resulterade i en 3:dje plats och hela 69,800%.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.